Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
McLaren і Honda починають нову епоху з MP4-30
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
McLaren и Honda начинают новую эпоху с MP4-30
20.05.2015

McLaren і Honda починають нову епоху з MP4-30

McLaren Honda - культова команда, яка увійшла в історію автогонок, возз'єдналася, щоб знову підкорити гонки Гран-прі.

Поновлення через 23 роки такого знаменитого партнерства викликає великі очікування у шанувальників автоспорту. Фахівці McLaren і Honda пишуть нову історію, але з повагою озираються на минулі успіхи.

Результатом нового співробітництва McLaren і Honda стала поява гоночного автомобіля MP4-30 з двигуном Honda. McLaren і Honda ставлять перед собою амбітні цілі, але розуміють, що домогтися їх вдасться не відразу - перемога в Королівських гонках є тривалим і складним процесом, що відбувається від сезону до сезону. Однак з MP4-30 McLaren і Honda вважають, що вони готові до швидкої і ефективної роботи на шляху до успішного майбутнього.

До підготовки команди до 2015 року були залучені фахівці компанії ExxonMobil, які вже протягом двох років розробляють з колегам з Honda нові технології і покращують склад мастильних матеріалів Mobil 1 спеціально для турбодвигуна Honda V6.

ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ МАСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Паливо:

Неетилований бензин ExxonMobil High Performance Unleaded (з вмістом біопалива на рівні 5.75%)

Мастильні матеріали і рідини:

Пластичне мастило Mobilith SHC ™ 1500 змащує чотири тріподний з'єднання приводних валів і оберігає від високих температур, які є результатом роботи вихлопної і гальмівної систем.

Пластичне мастило Mobilith SHC ™ 220 максимально знижує опір коченню в керамічних підшипниках ступиця, дозволяючи значно збільшувати швидкість.

Гідравлічне масло Mobil SHC ™ працює при високому тиску і температурах. Використовується в приводах, трансмісії, та інших системах управління двигуном.

Mobil 1 ™ Engine Oil - нізкофрікціонное масло з високими захисними властивостями для охолодження, продовження терміну служби та підвищення економії палива.

Трансмісійне масло Mobil 1 SHC ™ - скорочує витрату масла на тягові зусилля, що робить роботу коробки передач більш ефективною і дозволяє передавати більше потужності на задні колеса.


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход