Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Завершився грандіозний проект по модернізації заводу ExxonMobil в Фінляндії
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Завершился грандиозный проект по модернизации завода ExxonMobil в Финляндии
09.02.2016

Завершився грандіозний проект по модернізації заводу ExxonMobil в Фінляндії

8 вересня на заводі ExxonMobil з виробництва мастильних матеріалів в Наанталі (Фінляндія) відбулася урочиста церемонія завершення проекту вартістю $30 млн з розширення виробництва і модернізації. На заході були присутні представники місцевої влади та керівництво ExxonMobil.

Проект здійснювався протягом 5 років. За цей час було побудовано споруду з 28 резервуарів, і пов'язаних з ними трубопроводів, а також обладнання для поточного змішування, яке дозволило значно збільшити виробничу потужність. Частина коштів була вкладена в лінію по розливу в ємності об'ємом 20 літрів і автоматизовану лінію по розливу в бочки об'ємом 208 літрів, а також в систему автоматизації заводу та оновлення комунікацій. Зараз цей проект можна назвати наймасштабнішим за розміром інвестицій в області мастильних матеріалів в країнах Європи, Африки та Близького Сходу за останні 10 років.

Зростання експорту нарівні з потребами локального ринку, а також розширення вимог з боку виробників двигунів і устаткування до якості мастильних матеріалів стали відправною точкою для початку модернізації. Ріку Хейнонен, керуючий заводом в Наанталі, вважає, що співробітники заводу можуть пишатися тим, як завершився проект. «Ми всі знаємо, що зміни допоможуть розширити обсяги виробництва і збільшити безперебійні поставки», - розповів Хейнонен.

«Ці зміни накладають на нас ще більшу відповідальність як на виробників», - поділився Террі Ніл, глобальний менеджер з виробництва мастильних матеріалів. «Розширення нашого заводу в Наанталі вимагає інвестицій в ультрасучасне змішувальне обладнання, і в обладнання по автоматизації розливу і упаковки продукції, що відповідає сучасним вимогам».

Завдяки вкладенням була розширена лабораторія з контролю якості, встановлено нове обладнання для автоматизованого проведення тестування компонентів і готових продуктів.

Оновлений завод виробляє і розфасовує понад 250 різних продуктів, які в основному призначаються для ринку Росії, Білорусії, України, Казахстану та країн Балтії, в тому числі і для задоволення попиту в самій Фінляндії.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход