Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Відбувся турнір із футболу «Друзі Динамо».
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Состоялся турнир по футболу «Друзья Динамо».
01.04.2014

Відбувся турнір із футболу «Друзі Динамо».

ФК «Динамо» Київ та Фан-клуб ФК «Динамо» Київ започаткували турнір із футболу серед аматорських команд «Друзі Динамо», в рамках якого команди вболівальників, спонсорів та партнерів ФК «Динамо» Київ провели дводенний чемпіонат і визначали найсильнішого.

У турнірі взяли участь вісім команд. Серед них Фан-клуб ФК «Динамо» Київ, Фан-клуб братів Кличків, комерційний банк «Надра», ADIDAS, АМАКО, НІКО, PepsiCo-Украина та «Астеліт» (Life).

Матчі пройшли на базі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського 29 та 30 березня 2014 року. В перший день відбулось жеребкування, відповідно до результатів якого команди поділились на дві групи та провели по дві гри.

У другий день було зіграно завершальні матчі групового етапу, півфінали, матч за третє місце та фінал. Згідно з результатами ігор дипломи за участь у турнірі отримали команди «Надра», PepsiCo-Украина, АМАКО та «Астеліт» (Life).

Четверте місце зайняла команда групи компаній НІКО, яка в матчі за третє місце поступилася команді Фан-клубу братів Кличків. Друге місце посіла компанія ADIDAS, яку з рахунком 2:1 перемогла команда Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, яка і стала переможцем турніру!

Найкращим бомбардиром став Олексій Новіков із Фан-клубу братів Кличків, а найкращим воротарем визнано Вадима Білошицького з команди переможців. Призи та пам’ятні дипломи переможцям та учасникам вручив знаменитий гравець «Динамо» Володимир Федорович Мунтян.

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход