Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдинг» виступила партнером NIKO Drive Day
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером NIKO Drive Day
17.06.2014

Компанія «НІКО Трейдинг» виступила партнером NIKO Drive Day

Компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провела виїзний тест-драйв позашляховиків і презентувала оновлений Mitsubishi Outlander в рамках NIKO Drive Day. Компанія «НІКО Трейдинг» традиційно стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1. 

У суботу, 7 червня, компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, провела вже став доброю традицією виїзний тест-драйв позашляхової лінійки Mitsubishi Motors - NIKO Drive Day. Крім уже знайомих учасників заїздів - автомобілів Pajero Sport, Pajero Wagon, L200 і ASX, гостей свята чекав сюрприз - оновлений Mitsubishi Outlander. Всі бажаючі змогли випробувати нового японського красеня на спеціально підготовленій трасі зі складними дорожніми умовами. 

Учасники NIKO Drive Day провели більше 100 тестових заїздів на автомобілях Mitsubishi. Але крім цього були ще й не зовсім звичайні тест-драйви. «Родзинкою» заходу став цікавий конкурс на кмітливість під назвою «Тест-драйв наосліп». Учасники конкурсу із зав'язаними очима повинні були проїхати (в якості пасажира) випробувальну трасу протяжністю майже 3 км з досить складними ділянками та поворотами. Після чого, грунтуючись на своїх відчуттях, мали визначити, в якому ж авто вони щойно їхали. 

Крім підкорення позашляхової траси, гості змогли отримати відповіді на всі їхні запитання від експертів компанії «НІКО-Україна» та партнерів заходу в спеціальній консультаційної зоні. 

Експерти «НІКО-Україна» розповідали про переваги та особливості кожної з моделей, ділилися корисної та необхідної інформацією, що стосується автомобільного сервісу, гарантійного та післягарантійного обслуговування, консультували у виборі додаткового обладнання. 

Компанія «НІКО Трейдинг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil і технічний партнер тест-драйву, познайомила гостей свята з лінійкою моторних масел Mobil. Експерти компанії відповідали на технічні питання, які завжди хвилюють справжніх автомобілістів: вибір масла, особливості різних лінійок, періодичність заміни масла і т.д. Крім теоретичних знань деякі везунчики, взявши участь в лотереї, пішли додому з цінними і корисними призами - каністрами масла Mobil. Не забула компанія і про маленьких гостей NIKO Drive Day - діти разом з аніматорами грали в міні-фуболу і брали участь в інших рухливих іграх 

Представники клубу «Offroadmaster» давали цінні рекомендації та уроки майстерності екстремального водіння. Представники компанії «VAB Лізинг» та СК «AXA Страхування» консультували в питаннях лізингу та страхування нового автомобіля.

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход