Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером Niko Megapolis Offroad Fest
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером Niko Megapolis Offroad Fest
23.07.2014

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером Niko Megapolis Offroad Fest

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе, 12 липня провів свій перший Niko Megapolis Offroad Fest. Тест-драйв повнопривідних автомобілів, представлених в Мегаполісі проходив у складних погодних умовах на новій позашляхової трасі. Компанія «НІКО Трейдінг» традиційно стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1.

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» провів свій перший Niko Megapolis Offroad Fest 12 липня. Захід проходив у музично-автомобільній атмосфері. На майданчику Мегаполісу гостей чекали кілька зон відпочинку з фуршетом, дитячою анімацією, конкурсом «Авто-слалом», лаунж зоною.

Всі бажаючі пройти тест-драйв, реєструвалися і їхали на обраному автомобілі на внедорожную трасу, яка вражала складністю пересування та природною стихією. Представлені на тест-драйві моделі Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi Outlander, Ford Kuga, Renault Duster, Renault Koleos, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimny, Nissan NP300 гідно впоралися з перешкодами і складнощами. Учасники тест-драйву самі могли оцінити переваги кожного автомобіля, а після проходження тест-драйву отримували призи.

Серед учасників тест-драйву, провели розіграш в якому розіграли 5 літрів автомобільного масла та пам'ятні подарунки від партнера заходу компанії «НІКО Трейдінг» - офіційного дистриб'ютора масел Mobil1 в Україні; від партнер заходу Сity Beach Club - 10 сертифікатів номіналом по 100 грн. на відвідування бару в Сity Beach Club; а також від марки M150 - розіграли і два ящики енергетичного напою M150.

Переможець конкурсу «Авто-слалом» отримав сертифікат на безкоштовне проходження курсу «Основи Управління Автомобілем» від міжнародного центру водіння FDW «Фізика Руху».

Відбувся майстер-клас від засновника і президента клубу «Offroadmaster» - Віталія Павлова, неодноразового учасника міжнародних експедицій і змагань, організатора 9-ти щорічних Всеукраїнських Фестивалів 4х4 «OFF-ROAD FREE FEST» і більше 50-ти різних позашляхових змагань 4х4.

На Niko Megapolis Offroad Fest була представлена ​​новинка цього року - легендарний американський позашляховик Ford Explorer, який вже доступний для покупки в «НІКО Форвар Мегаполіс».

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» дякує за активну участь в Niko Megapolis Offroad Fest всіх гостей та партнерів заходу:
компанію «НІКО Трейдінг» - офіційний дистриб'ютор масел Mobil1 в Україні
Сity Beach Club - пляж 1 в центрі Києва
M160 - зарядися енергії Таїланду
центр безпечного водіння «Фізика Руху»
страхову компанію «AXA-Страхування».

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці у facebook.


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход