Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером «NIKO OFFROAD & FISHING DAY!»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером «NIKO OFFROAD & FISHING DAY!»
30.04.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером «NIKO OFFROAD & FISHING DAY!»

Компанія НІКО ЦЕНТР КИЇВ, офіційний дилер Mitsubishi Motors у Києві та Київській області, провела виїзний тест-драйв позашляховиків NIKO OFFROAD & FISHING DAY для шанувальників бренду Mitsubishi. Компанія «НІКО Трейдінг» стала партнером тест-драйву, представивши справжнє масло для позашляховиків - Mobil 1. 

У суботу, 25 квітня, компанія НІКО ЦЕНТР КИЇВ, офіційний дилер Mitsubishi Motors у Києві та Київській області, провела цікавий захід NIKO OFFROAD & FISHING DAY, в якому взяли участь клієнти, партнери компанії та шанувальники автомобільного бренду Mitsubishi. Основною подією заходу стали 95 позашляхових тест-драйвів на автомобілях Mitsubishi. На спеціальній піщаної трасі гідно показали себе кросовери ASX і Outlander, а також важкі позашляховики Pajero Sport, Pajero Wagon і пікап L200. 

Гості свята змогли отримати масу цікавої та корисної інформації. Поки одні учасники справлялися зі складнощами внедорожья, інші в цей час мали можливість порибалити або насолодитися екстремальним мотошоу від KTM. За підсумком, найрезультативніший рибалка отримав приємний бонус від компанії «Флагман» - сертифікат на вибір рибальських снастей номіналом 500 грн., А компанія «KTM» подарувала можливість зекономити 10% на покупці мотоцикла. 

Експерти компанії НІКО ЦЕНТР КИЇВ проводили консультації на тему сервісного обслуговування, в ході яких відповідали на всі питання, пов'язані з сервісним обслуговуванням автомобіля, особливостями водіння в умовах внедорожья, технічними нюансами, а також можливістю установки якісного газобалонного обладнання. 

Всі гості NIKO OFFROAD & FISHING DAY взяли участь у розіграші призів від організатора заходу і партнерів. 

Компанія НІКО ЦЕНТР КИЇВ дякує партнерам заходу за участь у NIKO OFFROAD & FISHING DAY: лізингову компанію VAB Лізинг, «Креді Агріколь Банк», страхову компанію «AXA Страхування», мережа магазинів риболовних снастей «Flagman», компанію «KTM» (дистриб'ютор мототехніки) і компанію «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil. 

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї і на нашій сторінці в facebook

До нових зустрічей, Ваш НІКО ЦЕНТР КИЇВ!


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход