Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НІКО Трейдінг» скликає козаків японця зустрічати
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» созывает казаков японца встречать
30.09.2015

«НІКО Трейдінг» скликає козаків японця зустрічати

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil, запрошує своїх клієнтів і партнерів на незвичайну і захоплюючу презентацію оновленого Mitsubishi Outlander у форматі виїзного тест-драйву.

У суботу, 3 жовтня, компанія «НІКО ЦЕНТР КИЇВ», офіційний дилер Mitsubishi Motors в Києві та Київській області, запрошує своїх клієнтів і шанувальників бренду Mitsubishi на самий незвичайний автоівент осені - презентацію і виїзний тест-драйв оновленого Mitsubishi Outlander «Як козаки японців зустрічали».

Цього дня гості тест-драйву будуть виконувати почесну місію - зустрічати «заморського гостя» в кращих українських традиціях. Вранці ми запрошуємо всіх наших козаків на Mitsubishi взяти участь в автопробігу, компанію в якому їм складуть жваві залізні коні KTM. По прибуттю на місце проведення тест-драйву, учасники автопробігу зможуть не тільки взяти участь в урочистій зустрічі оновленого Mitsubishi Outlander, але і протестувати його на нашій спеціальній «злий» позашляхової трасі. Крім оновленого Outlander, для тест-драйвів будуть доступні ASX, Pajero Sport і L200.

Традиційно, гостей «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» чекатимуть частування, розіграші подарунків і різні розваги. А найменші гості свята зможуть відмінно провести час, беручи участь у пізнавальних майстер-класах. Крім того, ми підготували сюрприз - захоплююче мото шоу від KTM.

Партнери заходу: страхова компанія «АХА Страхування», лізингова компанія VAB Лізинг, компанія «Ібіс», Київська федерація кендо, компанія «Арман-Тех» і офіційний дистриб'ютор мототехніки KTM.

Технічний партнер - компанія «НІКО Трейдінг», офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil.

Записатися на тест-драйв і подати заявку на участь в автопробігу ви можете в автосалоні «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» за адресою вул. Набережно-Лугова, 4 або за телефоном (044) 205 33 31.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход