Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступит партнером «NIKO Megapolis Drive Day»
06.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступить партнером «NIKO Megapolis Drive Day»

«Автомобільний Мегаполіс НІКО» на Бориспільському шосе, який представляє автомобілі Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Citroеn, Ford і Renault, запрошує в суботу, 17 жовтня, на NIKO Megapolis Drive Day у форматі свята для всієї родини. З 10:00 до 17:00 гостей Мегаполісу чекатимуть розваги, частування та враження. Кожен знайде собі заняття до смаку.

У цей день можна буде протестувати автомобілі брендів, представлених в Мегаполісі, на швидкісному шосе, або ж в більш спокійних умовах. На тест-драйвах будуть також представлені останні автоновинки: Mitsubishi Outlander, Citroёn C4 Cactus, Suzuki Vitara, Ford Eco Sport, Sandero Stepway на автоматі і авто року 2015 в Україні - Mazda 3. Також працюватиме спеціальна зона сервісу, де кожен бажаючий зможе дізнатися всі подробиці про тех. обслуговування автомобіля, спеціальної акції з підготовки до зими, установці ГБО і т.д.

Для дівчат, які тільки нещодавно сіли за кермо, працюватиме школа «авто леді», викладачі якої швидко навчать паркуватися «із закритими очима» та іншим премудростям лихого водіння. Приємна новина для гостей з маленькими дітьми: крім ігрової зони буде також працювати дитячий кінотеатр. Для любителів активного відпочинку та екстриму на заході буде презентовано лінійка квадроциклів KYMCO, які можна придбати в Автомобільному Мегаполісі НІКО. І традиційно усіх чекають частування, розіграші подарунків та лотереї.

Партнери свята: міжнародний центр водіння «Фізика руху», авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», портал auto.ria, компанія «АХА Страхування», ТРЦ Art Mall, офіційний імпортер і дистриб'ютор мастильних матеріалів Mobil компанія «НІКО Трейдінг» та компанія-постачальник охоронних систем «Мега-Ф».

Записатися на NIKO Megapolis Drive Day можна на сайті auto.niko.ua, по телефону 0 800 303838, а також в автосалонах на 13-му кілометрі Бориспільського шосе.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход