Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт»
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнёром презентации книги Сергея Лойко «Аэропорт»
07.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт»

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, виступила організаційним партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у Харкові.

У суботу, 3 жовтня, у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у Харкові презентували роман Сергія Лойко «Аеропорт». Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала організацію заходу, виступивши організаційним партнером. Презентація пройшла з колосальною підтримкою аудиторії і безперервними оваціями. Півтори тисячі людей, які зібралися на заході, проникливо слухали уривки з роману Сергія Лойко, які зачитував під акомпанемент гітари автор разом з відомим українським актором Олексієм Горбуновим. Після читання на сцену піднялися захисники Донецького аеропорту - легендарні «кіборги».

Роман Сергія Лойко «Аеропорт» заснований на реальних подіях 2014 року, коли українські військові протягом 242 днів тримали оборону Донецького аеропорту.

Враження від побаченого передають глядачі. «Мене дуже вразило те дійство, яке відбулося на сцені - аж мурашки по шкірі, - зізнався після презентації заступник голови ХОДА Михайло Черняк, повідомляє сайт облдержадміністрації. - Автор говорить про безглуздість війни й про долі різних людей, що потрапили в її горнило. Я вражений патріотизмом і самопожертвою захисників Донецького аеропорту. І ми могли побачити цих героїв своїми очима. Найважливіше - розуміти, що саме завдяки їхній мужності у нас тут мир і стабільність. Як представник влади, я відчуваю нашу відповідальність перед цими людьми». Як розповів т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко, вже найближчим часом у шкільних бібліотеках Харківського та Зміївського районів з'явиться книга Сергія Лойко.

«Разом з волонтерами ми готові передати в шкільні бібліотеки 300 примірників роману з автографами авторів і захисників Донецького аеропорту, - зазначив Вадим Глушко. - Сьогодні мене щиро порадувло наше місто, в якому стільки справжніх патріотів. У залі під час презентації не було жодного порожнього місця. Це дуже важливо - знати своїх героїв, адже саме зараз створюється нова історія України».

Самі захисники Донецького аеропорту зі сцени зізнавалися: героями себе не вважають і від душі дякували харківських волонтерів. Більшість «кіборгів» вже встигли підписати контракти на службу в ЗСУ і продовжують боротися з терористами на сході країни. Приміром, Сергій Танасов спеціально відпрошувався у свого керівництва для участі в презентації книги. Про автора, з яким познайомився в Донецькому аеропорту, він відгукується з захопленням і любов'ю, а книгу вважає дивним і правдивим твором.

"Харків. Спасибі. Немає слів. Всього очікував, але не такого! Олексій Горбунов, приголомшливе читання. 1500 чоловік в самому кращому залі України. У суботу ввечері. Приголомшливий звук, божевільна акустика. Незабутня атмосфера. В кінці овація стоячи. 20 хвилин! Посмішки, подяка від серця. Спасибі ", - написав Лойко.

Нагадаємо, кореспондент американської газети «Los Angeles Times» Сергій Лойко минулої осені в розпал боїв за аеропорт кілька днів провів разом з українськими вояками. Автор подякував «кіборгів» за допомогу в написанні роману.

  
  



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход