Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НІКО Трейдінг» бере активну участь у підготовці технічних фахівців Національного Транспортного університету
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» принимает активное участие в подготовке технических специалистов Национального Транспортного университета
24.11.2015

«НІКО Трейдінг» бере активну участь у підготовці технічних фахівців Національного Транспортного університету

Початок нового навчального року компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, відмітила серією навчальних тренінгів для різних цільових аудиторій: клієнтів, партнерів, а також майбутніх технічних фахівців, яких готує Національний Транспортний університет (НТУ).

У рамках договору про співпрацю між групою компаній НІКО та НТУ, підписаного в 2005 р., компанія «НІКО Трейдінг» в 2015 році почала спільний освітній проект з Національним транспортним університетом, який дозволяє навчати студентів, майбутніх технічних фахівців, в реальних умовах успішно функціонуючого бізнесу в Україні, який дозволить студентам отримати досвід і знання про самих новітніх продуктах світового виробника мастильних матеріалів. Навчання складається з системи тренінгів, розроблених для студентської аудиторії, які дозволяють систематично і глибоко розібратися в темі і вести відкритий діалог щодо подальшої співпраці.

Основне практичне завдання тренінгу - навчити майбутніх технічних фахівців правильно застосовувати і підбирати мастильні матеріали для механізмів, що в свою чергу, підвищує якість і термін служби обладнання. Проведені заняття викликали жвавий інтерес у студентів, і керівництво Національного Транспортного університету в особі ректора Дмитриченко Миколи Федоровича активно підтримало цю ініціативу.

Валерій Савенко, директор «НІКО Трейдінг», анонсує плани компанії, пов'язані з просуванням продукту і навчанням нового покоління фахівців: «Ми раді співпраці з Національним транспортним університетом, розуміючи системність і відповідальність підготовки фахівців, а також складність сучасних умов на ринку праці. Плануємо системно підтримувати проект з навчання студентів, по можливості надавати місця для проходження виробничої практики та отримання першого досвіду роботи».

Таким чином, за допомогою ефективного впровадження навчальних програм реалізується політика компанії, спрямована на розвиток і якісний підхід до представленості ExxonMobil і розширення цільової аудиторії бренду ExxonMobil в Україні.

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход