Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером NIKO Megapolis Offroad Day
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнером NIKO Megapolis Offroad Day
06.10.2016

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером NIKO Megapolis Offroad Day

У суботу, 1 жовтня, кожен бажаючий за попереднім записом на сайті auto.niko.ua міг протестувати автомобілі Citroеn, Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Renault і Suzuki на позашляхової та швидкісний трасах. На тестах було представлено близько 20 автомобілів, серед них новинки Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200, Renault Kadjar, Fiat Tipo, популярні Mazda CX-5, Renault Captur, Citroen C4 Cactus і багато інших моделей.

Під час NIKO Megapolis Offroad Day відбулося відкриття першого в Україні позашляхового автодрому. На новій оффроуд-трасі розташовуються різні перешкоди, що імітують елементи природного бездоріжжя. Всього маршрут налічує 10 спеціальних зон різного рівня складності, проходження якими дозволяє оцінити всі можливості, технічний функціонал і роботу систем повного приводу автомобіля.

Традиційно працювала спеціальна зона сервісу, де кожен бажаючий міг дізнатися всі подробиці про тех. обслуговування автомобіля, спеціальних сервісних акціях, установці ГБО, пропозиціях малярно-рихтувального комплексу «НІКО Техно Мегаполіс» і т.д.

І, звичайно ж, маленьких гостей свята чекали аніматори, ігри, розваги та різні частування. Дорослі теж не нудьгували, чекаючи своєї черги на тест-драйв, адже в цей день можна було покататися на дрифт-таксі від партнера «Автомобільного Мегаполіса НІКО» міжнародного центру водіння «Фізика руху», виграти приємні і корисні подарунки під час вікторин і підкріпитися в лаунж-зоні.

Якщо ви не змогли відвідати NIKO Megapolis Offroad Day, але бажаете протестувати авто на першому в Україні позашляховому автодромі, дзвоніть  за телефоном 0 800 303838 або записуйтеся на тест-драйв на сайті auto.niko.ua.

«Автомобільний Мегаполіса НІКО» дякує партнерам NIKO Megapolis Offroad Day: компанію «Український Лізинговий Фонд», міжнародний центр водіння «Фізика руху», авіакомпанію «Міжнародні авіалінії України», інтернет-портал Auto.ria, страхову компанію «ВУСО», офіційного імпортера і дистриб'ютора мастильних матеріалів Mobil компанію «НІКО Трейдінг» та компанію-постачальника охоронних систем «Мега-Ф».

Фотографії з даного заходу можна побачити у фотогалереї.

До нових зустрічей, Ваш НІКО Трейдінг!

Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход