Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
«НІКО Трейдінг» консультує незалежні автосервіси
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
«НИКО Трейдинг» консультирует независимые автосервисы
18.10.2011

«НІКО Трейдінг» консультує незалежні автосервіси

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, провела конференцію для директорів і власників незалежних автосервісних підприємств у рамках діяльності компанії з надання інформаційно-консалтінгової підтримки клієнтам у сфері маркетингу, реклами і продажів.

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, всіляко прагне надавати повну дистриб'юторську підтримку своїм партнерам. Компанія здійснює інформаційно-консалтингову підтримку в сфері маркетингу, реклами і продажів, проводить регулярні освітні семінари для працівників сервісних станцій, підприємств і магазинів, надає консультації та рекомендації по підбору мастильних матеріалів.

Черговим вагомим кроком у цьому напрямку стала конференція для директорів і власників незалежних автосервісних підприємств. Подія була присвячена актуальній для післягарантійного сервісу темі «Як знайти нових клієнтів і зробити їх постійними».

Учасники заходу, які представляли понад тридцять СТО на території Києва та Київської обл., були ознайомлені з потенціалом і можливостями ринку обслуговування післягарантійних автомобілів, а також отримали безліч практичних рекомендацій з ціноутворення, залучення та утримання клієнтів, способи збільшення доходу і т. д.

Серед доповідачів конференції були представники департаменту з навчання та розвитку Концерну «НІКО Менеджмент», маркетингового агентства ESCAPE, а також українського представництва компанії ExxonMobil Petroleum & Chemical.

Юрій Мельник, керівник напрямів «Автосервіс» і «Роздрібна торгівля» Представництва компанії ExxonMobil в Україні, висловив щиру подяку організаторам конференції за блискучу підготовку.


Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход