Лого Ніко Трейдинг
Ласкаво просимо! | Реєстрація          
Рус   |   Укр
	
	
Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» в Одесі
З гордістю представляємо
Logo Mobil

Підписка на новини

Підпишись на розсилку і регулярно отримуй свіжі новини!

Підписатись
Посилання
Бюлетені безпеки
Бюлетені тех. даних
Mobil ServSM Lubricant Analysis
 
Компания «НИКО Трейдинг» выступила партнёром презентации книги Сергея Лойко «Аэропорт» в Одессе
30.10.2015

Компанія «НІКО Трейдінг» виступила партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» в Одесі

Компанія «НІКО Трейдінг», офіційний дистриб'ютор ExxonMobil в Україні, виступила організаційним партнером презентації книги Сергія Лойко «Аеропорт» у коворкінгу «Термінал 42» в Одесі.

10 жовтня, в коворкінгу «Термінал 42» відбулася довгоочікувана презентація роману «Аеропорт», створеного відомим російським американцем, фотокореспондентом, журналістом і письменником Сергієм Лойко. Компанія «НІКО Трейдінг» підтримала організацію заходу, виступивши організаційним партнером.

Все вірно, саме створеного. Адже при написанні книги, автор закидав невід не стільки в свою уяву, скільки спирався на спогади про час, проведений їм в обложеному аеропорту Донецька, на розповіді, уточнення та допомогу «кіборгів», солдатів і офіцерів, які пройшли крізь вируючі кривавої піною «котли» та інші гарячі точки російсько-української війни. А Сергій Лойко переконаний, що історики наречуть військовий конфлікт на сході України саме російсько-української війною.

Цікаво стало ще на вулиці. Війна триває ось уже півтора року, і зараз навіть встановилося крихке, але все-таки перемир'я. Тим не менше, люди у військовій формі так і не стали для одеситів чимось звичним. Тому побачити перед входом в «Термінал 42» вкрай впізнаваних по незліченних постам в Facebook і новинним зведеннями «кіборгів» (чого вартий лише один Олександр Черкаський, позивний «Ашер», з його видатної бородою »), було дуже хвилююче.

Сам простір коворкінгу організатори заходу умовно розділили на дві частини: одна представляла собою виставку фотографій Сергія Лойко, зроблених ним під час відрядження в зону АТО, а друга - безпосередньо зал, в якому і мала відбутися презентація.

Прямо при вході можна було придбати як сам роман, так і диски відомого актора Олексія Горбунова, який приймає безпосередню участь у проекті «Аеропорт» і вибраного автором на роль майбутнього голосу аудіоверсії книги.

Після короткої прес-конференції для ЗМІ стартувала основна подія вечора - презентація «Аеропорту». І це була не банальна балаканина в невимушеній обстановці про те, як, та чому, так навіщо і для кого автор створював свою книгу, а скоріше драматична театральна постановка: з зав'язкою, перипетіями, кульмінацією, розв'язкою і, звичайно ж, музикою. Сергій Лойко і Олексій Горбунов по черзі читали уривки з роману і, акомпануючи собі на гітарі, виконували пісні.

Численна публіка, кілька холодна або може просто збентежена відвертістю розповіді і абсолютно не стикується з нашою повсякденною реальністю набором емоцій, викликаних читанням, під кінець заходу аплодувала стоячи. Абсолютно щиро. Намагаючись кожним ударом однієї долоні об іншу висловити відразу і гордість за всіх живих і мертвих українських бійців, і вдячність за їх мужність, і радість за те, що нам не довелося пережити всіх жахів війни.

Ну і звичайно ж, будь-який бажаючий міг отримати автограф письменника.

Також кожен міг приєднатися до акції і придбати примірник для наших поранених героїв, які проходять лікування в Одеському госпіталі, деякі з них були присутні на презентації.

Закінчити хочеться фразою Сергія Лойко: «У донецькому аеропорту Україна зазнала тактична поразка, але здобула велику стратегічну перемогу ...»

  



Про компанію Продукція Новини Для бізнесу Де купити Довідкова Мультимедіа Контакти
Карта сайту
Група Компаній Група Компаній "НІКО"

oil@niko.ua

г. Киев
13-й километр Бориспольского шоссе
Мегаполис НИКО
+38 044 205-33-35
Лого Mobil 1 Mobil Delvac Mobil SHC

Забыли свой пароль? Пожалуйста, введите свою почту и мы отправим вам ссылку для создания нового пароля.

Вход